Diana Hunt: Titokzatos Útitárs

Fülszöveg:

„Mégis kiben bízhatsz meg, ha senki sem az, akinek mondja magát?A francia fotós, Alison Fouler megtapasztalja, hogyan lesz egy kétéjszakás vonatútból egycsapásra érzelmekkel teli hullámvasút.Aaron Miller egy piszkosul vonzó férfi, csakhogy a viselkedése megfejthetetlen.A titkok felfedése pedig súlyos következményekkel jár.Alisonnak rá kell jönnie, hogy amibe belecsöppent, az még a legvadabb rémálmain is túltesz.Létezhetnek valós érzelmek egy olyan világban, ahol minden a megtévesztésről szól?”

Nem minden titok hazugság, de minden hazugság mögött egy titok rejlik.

Véleményem:

Sziasztok!

Ezúton is szeretném megköszönni az írónőnek a felkérést, nagy örömmel fogadtam a regényt. Jó dolog új írókkal megismerkedni, hiszen könnyű újabb gyöngyszemekre találni. Ezért is vágtam bele Diana Hunt könyvébe, továbbá fülszövege is azonnal elcsábított. Mivel első könyves szerzőről van szó igazából nagy elvárásaim nem voltak a kötettel kapcsolatban. Azt kell mondanom, hogy rendesen leesett az állam nem számítottam arra, hogy ennyire magába szippant majd a történet. A fülszöveg elég keveset árul el a könyv témájáról, úgyhogy kissé meglepődtem, ahogy kibontakozott előttem a regény cselekménye. Idő hiány miatt sajnos lassabban tudtam vele haladni de őszintén örültem neki mert egyszerűen nem akartam a végére érni. A főhősnővel együtt egy kalandokkal teli utazáson vehettem részt, amelyet egy jóképű idegen durván meg koronázott.

A történet Alison Fouler-rel indul, aki éppen a vonatállomásra tart, hogy elérje a Párizsba induló járatot de még mielőtt felszállna a szerelvényre megáll kávét venni, amikor is egy Aaron nevű pasasba botlik, aki igen arrogáns de annál dögösebb. Talán a sorsnak, vagy egy egyszerű véletlennek köszönhetően a két fiatal egy vonatra száll, Alison eleinte próbál ellenállni a férfinak de az érzelmek hamar felülkerekednek rajta. Ám Aaron nem az a férfi, akinek először hitte rengeteg rejtély és titok övezi őt. De vajon mit szól mindenhez Alison? Ezek után is kitart Aaron mellett, vagy inkább lemond róla?

A történet végig vitt magával, egy igazi hullámvasút volt tele titkokkal és fordulatokkal. Alison nagyon a szívemhez nőtt egy valódi lökött karakter, szerintem nem lehet nem szeretni, bár néha szerintem túl agyalt egy két dolgot ettől függetlenül egy belevaló vagány csaj, aki ritkán képes lakatot tenni a szájára. Ezzel szemben Aaron kevésbé fogott meg, egy közhellyel élve tényleg nem minden a külső. Nekem legtöbbször bunkónak és arrogánsnak tűnt, de sokszor megmutatta kedves és jó fej oldalát, ami viszont mindig megdobogtatta a szívemet. Ebből kiindulva különösen szerettem Alison és Aaron érzelmesebb együttléteit, az erotikus jelenetek pedig kellően megbolondították és fűszerezték a történetet. Szeretem azokat a könyveket, amelyek MINDEN érzetet kihoznak, és ezt a szerző tökéletesen megcsinálta. 

Számos kegyetlenebb cselekményeket tartalmazó könyveket is olvastam már. Ezért kissé féltem a maffia jellege miatt, de nem kellett volna. A maffia történetekhez képest kevésbé volt durva és véres. Nekem ez a felállás sokkal jobban tetszett és így megmaradt a regény könnyedsége is. A fordulatokat tekintve voltak benne olyanok, amelyekre nem számítottam, és igazán megleptek. A borító tökéletesen passzol a történethez ámbár figyelemfelkeltőnek kevésbé mondanám, ha egy könyvesboltban jött volna velem szembe több mint valószínű, hogy elmegyek mellette, ami nagy kár lett volna mert az írónő egy csodálatos történtet hozott létre.

Mint már említettem Diana Hunt egy első könyves szerző de azt gondolom, hogy kirobbanóan teljesített. Könnyed, lendületes történetet rakott le elém, tele megdöbbentő, illetve váratlan jelenetekkel. 

Összegezve: A karakterek, az érzelmek és az általuk megteremtett világ csak tejszínhabként szolgálnak a tortán. A csavarok, a fordulatok, a hullámok és a mélypontok elbűvöltek. Humoros, könnyed, sexi, rejtélyes és brutál mód fertőző. Csak ajánlani tudom nektek!

Ha még nem szerezted be a kötetet akkor május 13-ig kedvezményesen megvásárolhatod a Newline webshopján a DIANA20 kuponkódot felhasználva.

LINK:  https://shop.newlinekiado.hu/Diana-Hunt-Titokzatos-Utitars-nyomtatott?fbclid=IwAR1vQhkxfJ2jldN9zuVQIfgr8tv0A7nWS0Y-GdjWAyq7hBk5a5t6RKzSBpI

Értékelés: 5/5

Ami tetszett:  Aaron és Alison közös jelenetei.

Ami nem tetszett: Nem volt ilyen.

Kedvenc idézet: ,, Az életünk döntések sorozatából tevődik össze. Ám akárhogy is erőlködünk, a sorsfordító választásokra sosen fogunk tudni felkészülni. Ezeknek a nehézsége mindig attól függ, mit nyerhetünk. Csakhogy, minél nagyobb a jutalom, minnél csábítóbb mértékeket ölt magára, a kockázat mindig ezzel arányosan nő. Mérlegelhetünk és gondolkozhatunk ezen a végtelenségig, de egy ponton kénytelenek vagyunk megállni és feltenni magunknak a végső kérdést. Megyünk az eszünk után, a realitás talaján maradva. Vagy minden észérvet hátrahagyva, egy bizonytalanabb, ám jóval kecsegtetőbb útra lépünk, és hallgatunk a szívünkre. “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s