Rólam és az oldalról

Blog megnyitása: 2017.09.16

Szia!

Üdvözöllek a blogomon!Először kezdeném azzal,hogy írók magamról pár szót. Cintinek hívnak mint ezt már a blog címből is megtudhattad. Jelenleg a huszonharmadik életévemet taposom, és megszállott könyvimádó vagyok így át is térnék a blogom témájára, ami nem más mint a könyvek de gondolom nem okoztam ezzel nagy meglepetést.
 
Viszont el kell áruljak valamit már az elején,amikor még általános iskolába jártam én és az olvasás mérföldekre voltunk egymástól ez annak is volt köszönthető,hogy a kötelező olvasmányok mondhatni egy életre elvették a kedvemet az olvasástól. Egy nap, ami ha jól emlékszem hetedikben lehetett egy irodalom órán könyvajánlót tartottunk és az egyik osztálytársam “Az éjszaka háza” könyvsorozat első kötetét hozta be ami a Megjelölve címet viseli. Tulajdonképpen bemutatta nekünk, hogy lényegében miről szól a könyv. Annyira elnyerte a tetszésem, hogy aznap rá is kerestem a világhálón de mivel már az első kötetről szinte mindent tudtam így a második résszel kezdtem és olyannyira megfogott a története,hogy pár napra rá megrendeltem az egész könyvsorozatot, ami 8 könyvet jelentett de maga a  sorozat 12 kötetből áll, de az akkori időben még csak 8 rész jelent meg itt Magyarországon. Szóval el tudjátok képzelni,hogy mennyire magával ragadott. Azóta persze már jó néhány könyv olvasásán túl vagyok.
 
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy az emberből milyen érzéseket tudnak előhozni megszámolni nem tudom, hogy hányszor nevettem vagy éppen sírtam egy adott könyv fölött. Tényleg én is azt tudom mondani mint sok más ember aki ugyan ezzel a témával foglalkozik itt a wordpress.com-on, hogy az olvasás egy értékes dolog és megéri belekezdeni csak mindenkinek meg kell találnia a megfelelő könyvet, azt is tudom, hogy sokan vannak úgy mint én voltam anno de erre csak egy dolgot tudok mondani próbáld meg, mi veszítenivalód van? Visszatérve az oldal lényegére a blogon a saját véleményemet fogom megosztani általam kedvelt könyvekről, de úgy tervezem, hogy a jövőben beauty, valamint más témákkal kapcsolatban is lesznek bejegyzések. Na de egy szónak is száz a vége jó nézelődést az oldalon kívánom, hogy nálam találd meg azt a könyvet,ami rádöbbent arra, hogy mennyire jó az olvasás világa! 🙂