Jennifer L. Armentrout: Dermesztő érintés (Komor elemek 2.)

Fülszöveg:

„Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz. Minden ​érintésnek ára van. Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lánynak, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Lehetetlenül vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderült róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más tudná. Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…”

Véleményem:

Sziasztok! 🙂

A könyvsorozat első része után izgatottan vártam a folytatást, bár hozzá kell tennem, hogy kicsit tartottam attól, hogy csalódni fogok. Szerencsére a csalódás érzete teljes mértékben elkerült. Layla elbeszélése ugyanolyan humoros volt, mint az első könyvben ugyanakkor még mindig küzd azzal, hogy féldémon és félőrző, valamint egyéb felbukkanó problémákkal. Próbál jó döntéseket hozni a körülményekhez képest, ami persze nem mindig alakul tökéletesen. Miután Roth-t elküldték a tüzes pokolba, Layla soha nem gondolta, hogy újra látja. Természetesen tudtam, hogy vissza fog térni elvégre a pokol koronahercege. A dolgok azonban sokáig nem maradnak események nélkül! Roth rossz hírekkel tér vissza az őket érintő új és még nagyobb válságról. Ugyanis fennáll a veszély Lilin formájában, akiket Lilithnek köszönhetően hoztak létre. Layla, Zayne és Roth együtt dolgoznak a titkok feltárásában, és próbálják kitalálni, hogyan lehet megakadályozni, hogy Lilin pusztítást végezzen.

A sorozat továbbra is a jó és a gonosz témájára koncentrál, valamint arra, hogy mi határozza meg ezeket a tulajdonságokat. Layla továbbra is küzd annak elfogadásával, hogy mindkét fél létezik benne, még akkor is, amikor képességei megváltoznak.

Layla karaktere még mindig nagy kedvencem azonban időnként kicsit az idegeimre ment. Nem tetszett, hogy úgy ugrált a két srác között mint egy ping-pong labda. Őszintén szólva nem vagyok nagy rajongója a szerelmi háromszögeknek és a Dermesztő érintés sem segített abban, hogy rajongóvá váljak. Roth karaktere első látásra szerelem volt Zayn a második kötetben sem tudta fel venni vele a versenyt számomra az ő karaktere már-már túl tökéletes, az izgalom messze elkerüli kicsit unalmasnak és átlagosnak éreztem őt. Ez a rész Zaynre fektette a hangsúly és Roth kicsit mellőzve lett, de mikor felbukkant repesett a szívem.

A történet lassan indul be, a regény fele után bontakozik ki igazán. Ekkor lesz izgalmas, érdekfeszítő. De már a legelejétől kattogott az agyam, hogy mi és miért történhetett. Amikor azt gondolod, hogy tudsz valamit, kiderül, hogy semmit sem tudsz. Az írónő tökéletes időpontokban küldi az olvasó felé a csavart labdákat. A függővégről nem is beszélve olyan csavart kaptam, amit azóta sem tudtam megemészteni. Egyszerűen zseniális volt!

Összegezve: Méltó folytatása az előző regénynek. A színvonal semmit se romlott, a szereplők továbbra is életben tartják a sztorit, szeretem, hogy nagyon emberiek. Ez a könyv tele van édes és szexi pillanatokkal, valamint feszültséggel és rejtélyekkel. Az írás és a történet ugyanolyan intenzív és elbűvölő volt, mint amire számítottam. Az írónő ismét nem tudott csalódást okozni.

Ha a te érdeklődésedet is felkeltette a könyv az alábbi linken megtudod rendelni:

https://konyvmolykepzo.hu/products-page/voros-pottyos-konyvek/jennifer-l-armentrout-komor-elemek-2-dermeszto-erintes-7963

Értékelés: 5/5

Ami tetszett: A történet vége.

Ami nem tetszett: A szerelmi háromszög.

Kedvenc idézet: ,,Talán valami olyasmiről volt szó, hogy az élet az úr? Ja, nem, az Az oroszlánkirályban van.”

Leave a comment