Jennifer L. Armentrout: Visszatérés

Fülszöveg:

„A CSONTOS SEGGŰ VÉN MOIRÁK HALÁLRA RÖHÖGIK MAGUKAT…Egy éve már, hogy Seth alkut kötött az istenekkel, és nekik adta az életét. Eddig minden tőlük kapott munka durva volt és véres – amivel neki nem is volt semmi gondja. Apollón azonban most valami egészen más feladattal bízza meg. Testőrt kell játszania, és a szabály: mindent a szemnek, semmit a kéznek. Csakhogy olyasvalaki számára, akinek egész életében gondjai voltak a szabályokkal, ezt nem is olyan könnyű betartani.Josie el sem tudja képzelni, mit akarhat tőle ez az őrült, de nagyon szexi pasi. De nem sok jót ígér, hogy az otthonától távoli, épp csak elkezdett új életét Seth megérkezése a feje tetejére állítja, és egyenesen beledobja őt egy olümposzi méretű turmixgépbe. Josie-nak vagy teljesen elment az esze, vagy tényleg egy egyenesen a görög mitológiából megelevenedett szörnyeteg tör az életére.Persze könnyen lehet, hogy mindennél nagyobb veszélyeket rejt majd az aranysárga szemű, titokzatos Sethtel való izzóan szenvedélyes kapcsolata.MERT A TÖRTÉNELEM, ÚGY TŰNIK, MEGINT MEGISMÉTLI ÖNMAGÁT…”

Véleményem:

Sziasztok! 🙂

Jennifer ismét megragadta a lelkemet a fenomenális írási stílusával. A görög mitológia mindig is közel állt a szívemhez szerettem a hozza kapcsolódó történeteket, különösen Odüsszeuszét. Az írónőnek köszönhetően visszarepülhettem egy olyan világban, amelyben ismét igazán otthon érezhetem magam.

Seth-t Apollo fontos küldetésre küldi, meg kell védje Josie-t egy gyönyörű ugyanakkor ügyetlen lányt, aki sok mindenben emlékezteti őt arra a lányra, akihez a múltban ragaszkodott, aki végül mást választott. Josie látszólag egy átlagos lány. Élete viszont nem volt a legegyszerűbb, ezzel ellentétben nagyon okos és érzékeny. Josie a tökéletes női főszereplő. Imádom őt. Annyira új ebben a világban, ezért nem tud harcolni a Daimonokkal, ez volt az a pont amikor azt éreztem, hogy mennyire valóságos a karaktere. Ártatlan, akinek nincs elképzelése az istenek világáról, nem is beszélve a benne betöltött szerepéről. Bátor, makacs és határozott, pontosan olyan, amire Sethnek szüksége van.

Nagyon szerettem, hogy a Visszatérés két szemszöget kapott. Nem csak Josie útját követhetjük nyomon ebben a mitológiai világban, hanem Seth-et lelkéhez is közelebb kerülünk. Ha fogalmazhatok így szerettem belépni Seth fejébe, látszik mennyire bánja múltbéli tetteit. Seth a múltban elkövetett hibái miatt azt gondolja, hogy nem érdemli meg a szeretet és a megbocsátást. Mindent megtesz azért, hogy rossz fiúból végre igazi jó fiúvá válhasson. Imádtam, hogy megismerjük Seth rejtett arcát, amely gyengéd, kedves és védő.

Őszintén szólva, Jennifer minden újabb könyve elolvasása után mindig azt érzem, hogy minden egyes alkalommal felülmúlja magát. Elképesztő képessége, hogy olyan izgalmas világokat hozzon létre, amelyek tele vannak szórakoztató karakterekkel. A párbeszédekről nem is beszélve, a regényei telis-tele vannak humorosabbnál humorosabb pillanatokkal, amelyek garantáltan mosolyt fognak csalni mindenki arcára és ez alól a Visszatérés sem kivétel.

Összegezve: Ez a könyv tele van fordulatokkal és meglepetésekkel. Gyors tempójú, akciódús, humoros és rendkívül romantikus. A felépítés, a nyelv és az erotikus tartalom jól kidolgozott. Szerettem olvasni az erotikával túl fűtött jeleneteket is, mert érezni lehetett közöttük a kémiát és a szerelmet. Azt a kémiát, amit én már sokkal előbb éreztem, mint szereplőink saját maguk. Epekedve várom a folytatást! Fantasztikus kaland volt ez a könyv, határozottan nagy benyomást tett rám, borzasztóan élveztem Seth és Josie történetét. Csak ajánlani tudom!

Ha a te érdeklődésedet is felkeltette a könyv az alábbi linken megtudod rendelni:

https://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jennifer-l-armentrout-visszateres-7805

Értékelés: 5/5

Ami tetszett: Hogy a történet a görög mitológia köré épül.

Ami nem tetszett: Nem volt ilyen.

Kedvenc idézet: ,,Olyan voltam, mint egy ősember, és a fejemben egyfolytában ugyanaz az egy szó visszhangzott: enyém, enyém, enyém.”

Leave a comment